>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, August 6, 2008

tensi

la ni pukoi 1120pm
hubby baru balik dr main futsal.
anak aku mengamuk dari 8pm tadi
kes..daddy dia pekena dia
suruh dia mandi ngan aku..bila dia keluaq bilik ayaq daddy dah cabut
macam nak runtuh pintu rumah dia kocak..gegar bagai..jeritttttttttttttttttttttttt

aku kena gigit...cermin mata aku kena hawing(lempaq)...tangan kaki betis aku habisss dia gigit..dagu aku pun! bayangkan...
memang mamat kemetot tu angin sungguh
tak daya aku
aku on lappy dia shut down
aku connect 3G device dia disconnect.......

menangis menangis sampai daddy dia depan pintu dia diam tunduk merajuk
anak manja

lepas tu
adeii
taska anak aku tukar owner
aku tak tau lagi mcm mana tapi macam kureng jerk...
aku..kalau org nak deal ngan aku main ala kadar aku mmg tak de masa...
so aku akan tengok perkembangan macam mana...
dah hampir 3 tahun tuh anak aku dok situ

4 comments:

Marisa said...

ya Allah gedebi sungguh angin... sian hang Fid... aku nak tergelak pun ada baca entry ni

NeroEcha said...

Angin betul yer gedebi..thaqif kalau mengamuk dahsyat gak habis pi sepah kan rumah, tutup tv and baling2 barang..tapi bila ibu yang dah 'hijau' dtg gan hanger pandai buat muka kesian...

mamaaina said...

Fid,
nie musim kanak2 mengamuk kot,
Aina pun sama malam tadi....apa yg dia nak tak bagi punya meronta2 menangis.....mengamuk sakan.

Siti Zaiton said...

gelak besar akak baca pasal akif gigit fid...