>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, August 31, 2008

Kisah gedebi sambut ulang tahun kemerdekaan tanah melayu

Tahun ni sambut kat BJ.
sebab gedebi temankan mak2-pak sedara sepupu dia.
Kami tak pergi mana pun cuma pergi tengok bunga api.Dari BJ aja..kat simpang jalan bidai.Nampak la bunga api KLCC(maybe)..Shah Alam(confirmed) dan juga tudm subang....

On mummy

Ya ampun
Mummy rasa baru(?) 2 tahun tinggalkan BJ tapi BJ sudah terlalu banyak perubahan.Tak daya nak diikuti lagi

Opsss...Masa dok BJ dulu2 kami tengok bunga api new year dan 31 august dari balkoni ataupun dari back yard sahaja..Dah cukup jelas heheheheee

No comments: