>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, August 4, 2008

sebelum lahir




Cik gedebi ketika belum lahir
ni gambar dari jan 05 to may 05..yang june-sept 16 belum sempat nak upload ke PC....

Dari sac kecik tu akhirnya membesar juga hahahaaaa
Alhamdulillah

Memula tengok photos scan nih mummy tak faham apa mende pun sampailah nampak macam ropa manusia baru la faham kahkahkah


7 comments:

NeroEcha said...

Aikkk aku musykil btl kenapa ko menempek gambar x-ray nie..sempena bday gedebi yang dah dekat ke?

arina said...

cis! mati2 aku ingat ada yang baru dalam perut!

:P

Fid said...

nero
dah lama aku nak berbuat demikian tapi tak dan....

anamiraa
hahahaaaaaaa
kihkihkih tak mungkin! hahaaa

aku suka tgk gambar2 scan ni
yg best akif pun tau itu dia!

rizza said...

hehe aku ingat ade yg baru..cam ana pikir gak..

aku ade satu je gambar hassan cam tu..masa umo 8 bulan lam perut..hehhehhe

Fid said...

korang jgn la tertipu hahaaaa

aku ada gambar akif ni dr january sampai le dia lahir sampai la ni hahaa

mama adib said...

wah bestnya.. tiap bulan ee g scan.. hu hu aku satu pun takde.. bila g scan jer sik ada problem dgn diaorg punya printer.. (takde paper laa / rosak laa)

masa tu hp taklah canggih.. dan tak sebijak fid leh fikir amik gambo guna hp..

next round aku akan tiru idea ko.
tq fid

kuireena said...

haha..
aku pun almost tertipu..
igtkan adik gedebi tadi
hehe