>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, March 2, 2008

bayi saya

Bayi saya la ni suka benar bully saya
Hari2 dia akan belasah saya
dia paling suka tgk kesan gigi dia nan tersusun kat lengan saya

bayi saya
walaupun dah 2 thn 5 bulan lebih tapi dia tetap ngaku dia bayi...

bayi saya..
makin hari makin bijak..makin petah dan makin demanding

bayi saya...
permata hati saya...

btw..
kahkahkah
pertama kali saya pergi warehouse sale anakku...

tak borong sgt la sbb ...baju...saiz bayi saya tak bnyk...
toileteries...bayi saya tu kulit sensitive..tak berani saya.....
tapi saya beli bag utk bayi saya...dia punya berangan nak pergi school tak abih2 hahahaa

4 comments:

mektwain said...

bayi ini perlukan seorang adik utk tidak digelar bayi lagi. hehe.

Marisa said...

hehehe..so cute la u Akif...

Fid said...

yg tak tahan la ni dia makin upgrade dia punya tahap mengaku bayi tu

kalau aku atau daddy dia marah dia dia akan ngadu

mummy/daddy.....daddy/mummy babab bayi!

adeiii

Marisa said...

eeiiii... tak tahan.. mcm mummy dia mendera bayi ye? hehehe...