>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, March 24, 2008

busy sikit

aku busy sikit nih
tgh sebuk ngan data taking...b4 sending sample to Japan-Germany for safety approval.
Ikut schedule aku yg tip top tu jumaat ni complete la.

Hari ni aku kuar lab pkl 515pm kot..Hujan....
aku nak balik ngan bas juga hari ni kalau tunggu hubby sahih lambat ..traffic jammed...federal highway tenggelam!(asal hujan je jam..hujan je jam...hish!)

5 comments:

anamiraa said...

jgn la busy sangat. kosong hidup aku tanpa hang! hahahahaha!

Fid said...

anamiraa
kahkahkahkah

alaaa taklah busy sampai tak bernyawa cuma kureng le masa nak memblog..melawat blog herherher

rizza said...

ye le..tak menyeri hidup aku...kosong..tak de kawan2 nak sembang..hahhahha

Fid said...

rizza
kahkahkahkah

Yan said...

alhamdulillah, phase bz aku dah berakhir.. ni le masanya nak melawat tanah2 jajahan rakan2.. boleh? keh keh keh..