>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, March 3, 2008

berkenalan

aku tak pernah tgk anak aku berkenalan dengan org..tapi smlm pertama kali aku tgk

kat Alam Sentral Shah Alam
Tengah lepak tunggu daddynya memilih brg..(cerewet mamat ni!)

Then aku tunggu ngan anak aku kat area kasut....

sekali ada seorang budak pompuan baya anak aku tuh...

aku tgk anak aku...

dia cakap..

hai kawan..hello kawan...ni acif...
bdak pompuan tu tgk je katdia

ni acif...acif...

then bdak pompuan tu sebut acifff..

then pakat gelak....

8 comments:

mama ryan said...

cutenye baby u tegur aweq tu.. dia nak ngorat kot.. he he...

lawak aaa ur blog nie... dah lama save link ur blog, tp hari nie baru baca.. funny giler ur sentence semua...

ho... u pun dok shah alam ek.... sama la kita.... mmg susah nak carik tmp mkn kat sini, kiri kanan mamak je byk.. dah muak aaa dgn masakan mamak....

Yan said...

kau ni Fid, bulan 3 baru masuk 3 hari, entry dah ada 5.. produktif sungguh.. keh keh keh..

Fid said...

cik yan
aku kejar masa
nnt aku kena betapa tak update2 karang hahahaaa

Erna said...

tu la yan..aku pun scroll bawah belum baca...scroll lagi baru lagik..ihiks! sungguh produktif!
btw, Hi Acif! nak berkenalan buleh? hehehe

Fid said...

korang
aku ni bnykkk nak cerita kena buat separate entry kalu satukan nnt korang jg kompius...hahahaaa

Marisa said...

hehehe.. amboi... ramah tamah la anak hang ni...

Yan said...

amir tak user-friendly.. arif ye.. tp dia user-friendly dgn girls je.. risau sungguh aku.. keh keh keh..

rizza said...

acif..acif....pandai berkenalan ye..
hassan... ade sekali tu aku tgh bayar kat kauter ..hassan dlm stroller..line sebelah ade gak org putih(maknye) tgk bayar..n anak pompuan dia pun dlm stroller...ko tau....anak aku pi pegang2 tangan anak pompuan tu..sambil..masing2 dok ketawa2...2-2 org tu...haru aku.....suka2 je dia.....