>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, March 4, 2008

ce me monek

siyum ya siyum ya ahai ce me monek (3X)

aku tak tau le nape anak aku suka lagu ini...sbb zahid ka sbb datuk daud kilau ka....
sbb lagu ka sbb lyric ka
sbb gelek ka?

to anak mummy
kalau setakat nak nyanyi main2 silalah tp mummy mmg tak setuju kalau baby nak jd penyanyi sekian terima kasih

btw...aku tau dah awat anak aku suka lagu aspalela..sbb dia suka saiful apek=cicak man...sekian...


kalau dah mata bertentang mata
hati didalam bagai nak gila

pertama kali ku melihat wajah si dia
pertemuan bermula ditaman si kebun bunga
situlah...
mulanya berjumpa bertentangan mata

mulai dari itu hatiku tertanya-tanya
siapakah gerangan si cantik jelita
kelipan matanya hinggakan aku terpesona

Pabila namanya ditanya dia masam
namun begitu jelingannya ku faham
senyumlah senyumlah ahai cik mek molek...X3

hai puas juga aku bertanyakan namanya
namun begitu dia tetap endah tak endah
kudiam campur geram dia senyum lantas tangan ku dipegang

4 comments:

Yan said...

baguih la anak hang ada variety.. aku ni dah berminggu nak muntah layan "Itu Kamu".. dah le si arif tu nyanyi ala2 monotone.. ya ALLAH.. sabar je la..

Erna said...

anak-anak aku lagu2 ni tak reti plak..huhuhu... semua lagu channel 63 ja.. tapi danish ni lain skit.. dia pandai nak humming and dancing kalau dengar lagu-lagu kita ni! mmg kaki menari..tatau ikut sapa! ahaks! pening aku!

rizza said...

hehehe nyanyi ..nyanyi...pandai acif nyayi ye...

hassan dia suka dengar je lagu...aku lum la dengar dia nyanyikan balik...tapi bila pasang je lagu...dia tau tu lagu apa...(lagu country la....)hahhhahhaha

Marisa said...

amboi... dasat tol akif.. mesti dai suka zahid la tu....
yg si hakimi lak suka nasyid2.. wah... alim2 gitu. hehehe.... harap2 sampai ke besar ler gitu.