>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, March 14, 2008

tadika

aku cuba untuk tidak fikirkan hal ini
Tapi terfikir juga
adeiii

Tadika mana aku nak antar anak aku nanti?

Bila nak antar?ketika usia berapa?

Buat masa terdekat ni anak aku mmg takleh masuk tadika lagi....
bangun tido pun hari2 9-10am...kadang2 je 8am..tu pun jenuh kejut cuit2....
Dalam ngamuk2 tak nak gi taska pun lps abih ngamuk sambung tido....

ops...
Alhamdulillah dah 2 hari dia tak ngamuk

aku dah tau cause...

dia punya alasan ngamuk tu senang sgt...
gara2 tak puas hati ngan daddy..buleh???
Bila dia buat hal tak nak tido asyik mummy aja temankan manakala daddy dah lena...

Tapi dua hari kebelakangan ni daddy temankan sekali....or mummy tidur sejam awal dr depa....
pagi2 dia dah tak buat hal....

Dia makin sensitif terutama bila kena marah ngan daddy
kadang2 saja2 dia buat cerita kata daddy babab dia..buleh?
tak de angin tak de ribut kena tuduh si daddynya hahaaaaa

Aku masih dok study awatlah dia bara sgt ngan daddynya....

1 comment:

Yan said...

Fid, esok2 hang ada anak 2-3 orang.. dok pening pk camne takmo kasik depa berebut abah.. keh keh keh.. tang tadika ni, my other half telah membuat keputusan utk hantar Amir time dia 6 tahun.. ala2 masa kita kecik dulu..