>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, June 19, 2008

Daddy...sayang

Petang semalam.
Seperti biasa aku akan pergi taska dia naik bas kilang.
Then dekat masa hubby nak jemput kami aku bagi tahu dia..
"daddy dah nak sampai..."

Dia bergegas ke depan...Bila nampak aja daddy....
Dia menerpa sambil sebut..
"Daddy..sayangggggggg"
Peluk cium daddy dia...

-the end-

conclusion:
Si Gedebi dah berdamai dengan daddy
Reason tak kawan daddy hari tu adalah kerana daddy babab(Babab di sini tidak melibatkan sebarang penderaan tapi teguran. Daddy larang dia melompat dalam kereta..lantas hati terguris...)

4 comments:

Marisa said...

semakin sensitif anak teruna hang fid...
hakimi lak... merajuk ngan abah dia... abah dia la kena pujuk. kalau merajuk ngan mama ...pun babah kena pujuk.. mmg anak ayah betul la....

mamadanish said...

cumilnya...
berjiwa sensitip akif ni!!!ikut sapa la tu..hehhehe

anamiraa said...

hehehe.. comelnyee bebudak nih!

IbuAtHome said...

boleh tahan lama jugak dia merajuk ya, very cute lah akif ni. zahra takleh rajuk lama-lama ngan ibu dia, nanti tak dapat nenen, he he