>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, June 23, 2008

Istana buat ayah

Cerekarama la.

Mmm...Aku tak suka sangat cerita ni walaupun aku tengok juga sampai habis.

Jalan cerita tak mencabar la.

Kisah tentang bapa tunggal si penarik beca membesarkan anak perempuannya dengan pelbagai rintangan (rintangan mulut manusia dan dengki manusia la)

Si anak akhirnya dapat mencapai impiannnya menjadi seorang doktor dan membeli sebuah 'istana; buat ayahnya...

penulis skrip dan pengarah perlu lebih 'study' bagi menghidupkan suasana...

6 comments:

Marisa said...

betul la.. ceta dia agak bosan sket tp mesej dia bagus

kuireena said...

hah.. aku tgk gak cerita ni. Si Zizie and Benjy kan? ( Bapaknya tu aku tak kenal la sapa pelakonnya). Layan gak awal2, tapi kemengantukanku telah mentakeover, and aku pun tertido and tatau apa ending dia

Fid said...

dia beli rumah besar untuk ayah dia..itulah endingnya

Yan said...

sesungguhnya aku tak tengok kerana melayan Grey's Anatomy... abis la sume cerekarama lepas ni..

Fid said...

cik yan
hahhaaaaaa

ya aku mmg gila tgk cerekarama walaupun aku benci tv3 bnyk sgt commersial break..hahahaaa

lps tu mlm td aku tgk CH105 astro prima...3T..teringin tapi takut..kisah jantan2 yg nak kawen 2....

keh kehkeh

Erna said...

ya Allah..aku lupa GA dah start..huhuhuh..melepas aku!!! harus kena tune balik nih!!