>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, June 29, 2008

khas buat mawar

Aku dah 'kenal' dengan mawar dah lama melalui blogging world.. Dari zaman mawar masih single lagi...dari zaman aku guna blogdrive(kami sama2 on blogdrive masa tu )

Dan masa mawar nak langusngkan perkahwinan pun mawar ada invite aku.
Aku tak pergi pun sebab masa tu aku tgh mabuk kepayang tak boleh makan nasi....

Dan agak lama aku tak jenguk blog mawar..hari ni bila aku click aku amat terperanjat.

Friends...
Sama-samalah kita doakan kesejahteraan mawar sekeluarga.

Mawar and Alisa..
Be strong!

Ya Allah
sebenarnya aku tak boleh nak bendung lagi perasaan.Menitis2 air mata aku.

4 comments:

Marisa said...

la.. kecik sungguh dunia... aku kenal mawar tu!!! dia school mate best friend aku.... baru2 ni pun aku ada call member aku citer fasal anak mawar ni....sedih aku!!! bila aku nampak je nama mawar.... terus aku terdetik ntah2... mawar yg sama.... klik2 jek... hmmm... mmg mawar yg sama!!!
masa zaman2 aku bujang dan mawar bujan... kami selalu jumpa2 di rumah sewa kwn aku nih....

Fid said...

marisa
what a small world!

mawar dok ttdi jaya shah alam ni ha..

ko ada jumpa di baru2 ni?

ada contact number?

aku selalu 'berhubung' ngan blog jerk..

kuireena said...

Fid, ko kenal ke sapa yg pakai nick 'ummi'? Aku perasan Ummi ni pun penah komen kat Mawar ni punya blog. Since Mawar cyberfren ko, nak tau gak la if ko kenal Ummi ni

Fid said...

kui
aku tak kenal la ummi tu...aku tak baca blog dia lagi so far..awat???

masa zaman kami blogging dolu2 nick lain hahahaaa...kahkahkah...

nnt aku ada masa aku baca blog ummi tu ok..kang kalu aku kenai aku bg tau