>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Sunday, June 29, 2008

why i love blogging

kerana melalui blogging ni aku kenal RAMAI sangat orang...Aku dapat ramai kawan.
Walau tak pernah jumpa...Aku rasa aku hampir dengan mereka.
Aku dapat share pengalaman..aku dapat info....dan banyak lagi

Aku terlibat dengan blogging ni dari year 2004 lagi. Lompat blog itu blog ini...sampai aku singgah ke blogspot ni.

This blogging world memang buat aku feel connecting with the world....

thanks to kemajuan dunia tanpa batasan...

walaupun blogs aku tak ada memberi manfaat kepada pembangunan insan...bagi aku aku gain something yang amat berharga.

9 comments:

anamiraa said...

sama la kita...

internet is such miracle!!

Nero ...... said...

Aku suke blog tapi nak update blog pemalas yang amat...baca blog org paling aku suke ler..kena cari balik semangat nak menulis balik...ko nyer blog byk bg modal ihsan kat aku lerr

Fid said...

anamiraa
yup
caya la

nero
kahkahkahkah

rizza said...

sebab blog le aku kenal ko n belajar mem"blog"..

tq my dear cyber friend

mamadanish said...

fid,
sape ckp tak bermanfaat blog u ni..
idea2 u mmg bernas2 belaka...

mommy lyna said...

sungguh benar bagai dikata

tanpa blog siapalah saya

hahahahah

Erna said...

hehe.. aku dah terover expose kat fp.. sampai aku pi mana2 pun nnt ada org tinggal komen kat fp kata nampak aku etc. Adeeii! scarry la plak.. tu yang aku tutup pintu blog. Somewhere utk aku express my feelings freely :P

kuireena said...

"Walau tak pernah jumpa...Aku rasa aku hampir dengan mereka.
Aku dapat share pengalaman..aku dapat info....dan banyak lagi"

Kalau tak pernah jumpa, kena la jumpa jumpa kan..heheh. So Fid, organize ler gathering.. aku dan ibu2' yg lain mesti sokong...hehehe

Fid said...

erna
hahahaaaaa

kuireena
ko sudi erj jumpa aku?
ko aku terbang bila?

gini2 tunggu aku dapat kerja baru kihkih nnt aku arrage hahaa