>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, July 1, 2008

aku DOWN lagi

Salam
Dear Friends,
Aku down lagi
Kali ni aku cirit birit ..loya..pening..seram sejuk bagai.
Dari Ahad lagi tapi semalam aku gagahkan juga diri aku namun hari ni aku kalah.Aku takleh nak bangun pun.
Ni lappy ni pun anak aku yang tolong angkat dan buka untuk aku.

melepek je aku.

Ni aku gagahkan bangun juga sebab anak aku lapar nasi nan amat.

Aku pesan kat dia
"kalau tak nak gi school hari ni dok kat rumah baik-baik..mummy tak larat.akif tak boleh nakal..."

So dia tengok aku tergolek je dia tak minta makan pun..dia nyusu sahaja.Then aku bagi dia roti..aku tido dia tido..tapi maybe dia pun tak tahan lapar dah....Dia nangis lapar nasi.kesian dia..
Aku masak nasi ngan goreng bilis je bagi dia..habis.aku masak 1 pot beras...3/4 dia bantai..lapar sungguh tu...

Aku pasti boss aku kat opis tu sure kata aku tak bagi komitmen ngan kerja..malahan sekor beruk tu siap bg tau HR dia tak nak ambik dah engineer perempuan..konon women can't give full komitmen
What the fork!
Dia yang bahalul..
Apa kejadah weekend pun nak kerja
kita ada life bukan macam dia...nak menghambakan diri kepada company....Kalau company sendiri tak pa la..
target dia at least dia jd DGM...nasib ko lah..kalau ko DGM company itu harus tutup dek kegilaan ko....

Tapi pelik la..dia tak pernah sakit tapi logik la iblis memang macam tu kan...Nah aku samakan dia ngan iblis...

Aku harap adalah company lain nak ambik aku bekerja
sapa kata aku tak boleh bagi komitmen?????
Dah kalau sampai takleh bangun nak menyulur ke ke opis??
what the heck???

Aku dah tak larat nak keluar masuk toilet dah
Arghh...
it's not watery anymore it's totally water!!!

Cepatlah sembuh....


4 comments:

anamiraa said...

masyaallah.. sakit ropenya.. anyway semoga cepat sembuh.

memang bangang nampaknya boss2 hang tu. orang takde agama memang cam tu kot. hidup dia ni memang tak ingat benda lain laa selain material.

aku doa semoga cepat hang blah dari situ.

err.. amik banyak2 100 plus ye untuk cover your fluid loss.

take care.

rizza said...

semoga cepat sembuh.....ala cian dia...acif jaga mommy baik2 tau!!!

Marisa said...

aku faham macamana rasanya. aku hari tu kena keracunan mknn.... terbaring jek....
semoga cepat sembuh

IbuThaqif said...

Patut le smlm tak online kat ym hang sakit rupanya..kesian ko...mmg btl like anamiraa btahu minum air 100plus byk i'allah ok nanti..