>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, July 10, 2008

aku itu ini


Aku ni banyak complaint dari melakukan ke?
aku ni walk  the talk(betui ka ayat ni????) ke idak?
 
Aku agak busy la ni sebab tengah ada new project yang mana leader dan manejemen hampagas...
Tak habis2 aku compalint kan
 
 
So untuk NYAH kan depa adalah arienai banashi laa(tak mungkin)
Aku yang kena NYAHkan diri aku dari sini.
 
So kawan2 tolonglah doakan aku dapat kerja lain .
.
Ya Allah jika memang rezeki untuku di sini KAUlapangkanlah mindaku permudahkanlah urusanku jika di sini bukan untukku KAUberikanlah aku jalan agar aku perolehi hakku yang KAUtetapkan untukku.
 
p/s: sapa2 rasa nak menuntut bahasa jepun hire la aku jadi cikgu hahhaaaaaa
 
p/s 2 :Kalau ada kerja2 yang bersesuaian ngan aku sila2lah inform aku.
 

10 comments:

CT said...

waaa...xpe...kenkadang ketensenan dalam kerja tu satu ujian..

by d way..hang nak keja mcm mana?

Fid said...

kerja tak tensen pun
manusia yg tak cerdik je buat jadi nyampah..
hahhaaaaa

Marisa said...

aku kalau masalah keje.. byk mana keje pun aku ok.. tp kalau dgn org.. tu yg buat sesak dada!

kuireena said...

Fid, kalau dpt kerja baru ko nak minta berapa percent increament dari gaji lama?

Aku hari tu pun cam terfikir2 nak carik kerja lain (mengong je aku kan, padahal dah nak cuti belajar pun). Aku igt next job aku nak minta increament 70% dari gaji aku skrg.. hhahaha..gile banyak..

Ok ke mintak gini banyak?

NeroEcha said...

Sabor yer..i'allah mesti dpt keje lain nyer..jom pakat doa reramai..

mast@work said...

salam kak fid.. jadi cikgu bahasa jepun?? meh laa.. tutorkan saya.. hehe.. ingat leh samb kat jepun nih..

mommy lyna said...

akak bukakla sekolah kat rumah. bole saya anta hafiy. hahaha.

Shais said...

banyak2 bersabar fid,

dugaan hari ni utk kegembiraan hari esok itu la ayat yg selalu akak guna utk nak tenangkan hati hahaha.

Ms Lola said...

AKu doakan kebahagian dan kebaikan ko, Fid. Tak kisah la jd Cikgu Jepang ke ape..

Kuireena,
Jgn ko pikir brp bnyk percent. Apa kata ko mintak keja kat Dubai, sana market Engineer Cabuk pun around RM15000-RM20000 or mebbe more.

kuireena said...

Lola, apa lagi..
Mari kita ke Dubai!