>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, July 18, 2008

Mummy no wagamama

Mummy tengah dilema..dilema yang sepatutnya bukan dilema.
Yappa kono 'bijin' no wagamama ha!kahkahkah

Malam ni daddy ada bowling tournament.Cheewahh..
Mummy punya dilema is nak follow ka tak nak follow.

Kalau follow...Of course cik gedebi akan dibawa.
Jika tak follow...Mummy kena dok rumah ngan cik gedebi yang mana masa daddy start engine kereta dia akan start increase volume tangisan dia....

Kalau follow...Jenuhlah mummy kena main aci ligan (kali ni kat sunway pyramid)
Harus banyaklah 'tingkap' shopping ini malam.
Andaikata cik gedebi naik angin macam kes kat U-bowl hari tu?Sah mummy kena marah ngan daddy....

Jika tak follow..Selain dari akan mendengar raungan 'sakti' mummy juga bakal kena tahan kesabaran bila mana dia geram tak boleh ikut daddy dia akan buat macam-macam.Protes!

Mummy ingat nak bagilah daddy gi sendiri tanpa 'little monster' .Kasi chance dia berhiburan kahkahkah..

Tapi wagamama no watashi ha naka naka kare wo hitori de ikasetakunai..nancyatte....

dilema yang bukannya dilema..sepatutnya....

ada 5 minit lagi untuk fikir hahhaaaaaa...

2 comments:

Mommy Hafiy said...

ieee...daitai minna sou desho..hehe
watashi mo ikasenai yo..
syok2 dia berhibur kita kena dok umah sakit jiwa layan peel anak..oh tidak!!!(nih kes dengki sakit hati dan busuk hati)hahahahaha

Fid said...

nor
hahahahaaaa

maknanya aku ni masih normal la erk?hahaha