>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, July 25, 2008

ku pinta...

Aku dalam perjalanan ke arah kehidupan yang lebih baik dan ke arah pekerjaan yang lebih bijak..
Maybe aku akan tinggalkan dunia engineer..maybe aku akan teruskan...(sah tak dak arah tuju)

Satu tindakkan drastik mungkin..

so kawan2 doakan aku ya..
aku tengah pulun ni..

btw selingan
tadi aku ada urusan kat TTDI...

so alang2 tak jauh dr IKEA bagai..maka aku rayau sana..kahkahkah..aku AL hari ni...
Kami ala2 dating gitu sbb tak bawa cik gedebi...
aku nak taip panjang lg tapi ada lagu latar...
"mummy mummy mummy mummy nak hanyen..mummy mummy duduklah sini...mummy mummy....acif kat sini..."
tak puas hati aku online ishh anak bertuah....

3 comments:

anamiraa said...

ya allah. tadi pun aku baru je berangan2 nak keje tempat lain (masa tengah driving) sampai sesat barat aku hahahahahha..

memang kita ni selalu seiring dan sejalan laa...

so apa plan hang? nak start lecturing ka? aku teringin bebeno nak buat master ngan phd pastu bersara dari jadi engineer buleh gitu?

aku letih la kerja..

amber said...

penat saya gelak baca lagu acif.. hehehhehe

NeroEcha said...

Aku doakan ko cepat2 dpt keje..i'allah maybe ko msk bidang lain masa depan lg cerah..aku yg dekat pun tak pi sana lg..start sales on 24 th July ..mesti ramai org nyer