>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, July 25, 2008

mummy..han-psyen

han-psyen..lebih kurang gitu la bunyinya..maknanya handphone.

Aku ingat lagi masa zaman mula2 aku bleh berkenal (mesra) ngan anamiraa..
dia suruh aku sms aja jgn telefon sbb dia kata anak dia kacau ke apa ntah but reason dia sbb anak la..so la ni aku dah 100% faham dah reason dia....

La ni aku hadapi masalah..(ni masalah ka?) lebih kurang

Kalau ada org call aku..anak aku akan tempelkan telinga dia kat telinga yang aku tempelkan handphone...
Siap jerit2 buat bising...
Adeii...

Pantang ada sms masuk dia akan kalut suruh aku baca segera..
kalau ada org call lagilah kalut suruh angkat...

pendek kata dia amat2 berminat la ngan handphone..opss bkn handphone dgn pamggilan telephone...

"mummy han-psyen...cepat aaa....cakapppp.."


3 comments:

NeroEcha said...

Same ler..kenapa ekk budak2 gitu..kalau kwn aku tel n sms bkn main dengki lagi tau dia kalau aku menjawab nyer..dialeh melalak depan aku selagi tak dpt ckp kat tel tu...bila dpt ckp entah2 ape yg dicakap nyer..

Marisa said...

hikhik... anak aku tak la dekat kan telinga.. tp mesti tanya.. sape tu mama.... wan ke?

salzahari said...

kak fid,
baby saya yg 9 bln tu dari 8bln lg dah sibuk kalo dgr bunyi tepon..tak kira la bunyi tepon rmh/ hp.dia mmg alert sampai kalo tgh nenen-mata dah layu boleh celik and terkocoh2 bangun (mcm dia yg nak kena angkat tepon) tu. hadeii....