>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, July 28, 2008

Jogging

Daddy dah start buat schedule jogging on weekend.
Akif pun jogging juga.
Akif boleh jogging habis satu pusingan Tasik (yang dekat masjid tu).
Laju dia lari(orang jogging dia lari)


Lepas habis satu pusingan dia akan ajak mummy pergi playground (tempat mummy and SI moms buat gathering dolu tu)
Manakala daddy meneruskan memusing2 tasik.

Bila Daddy dah habis pusing-pusing daddy akan call ajak kami gi main ball kat padang pula.
Akif suka main bola...
Akif sepak sepak sepak....

Sekarang ni everyweekend Akif memang dah set "pegi taman(tasik) bagi fish makan roti..Main ball..." (pegi aman bagi pish akan enti...main ball...)

6 comments:

arina said...

hahahahahahahahahah! aku rasa memang kita ni seiring sejalan laaaa... entry aku pun ala2 ni jugak... hahahahahaha!!!

(hang ni kembar tak-seiras aku tak?)

Fid said...

kahkahkahkah

makin lama makin seiring plak dah! kahkahkah

ada jodoh nih!

Erna said...

hehe.. mcm berjanji plaks korang!
teringat aku kita gather2 kat tasik dulu.. dan teringat jugak aku pusing tasik tu setiap petang masa preggykan Damia & Danish! senang beranak beb! hahahaha..hati pun tenang jer sambil exercise jalan!

Fid said...

jom kita jogging tasik sama2..nak?

kami pi pukul 5pm every satur and sun! hahahaaaaaaaa

NeroEcha said...

Bagus tu jogging tapi more prefer to swimming..tapi habiskan masa bersama family tu lg penting..jauh le nak ke tasik shah alam..aku sll pi tasik perdana jer..

Marisa said...

bagus.. boleh membakar lemak2 di badan