>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, July 2, 2008

News on kak laili mamaampang


salam friends
 
Aku baru terima sms dr kak eton/szaiton masa aku morning ass'y tadi
 
"baby laili mamaampang pulang ke rahmatullah petang semalam.insya Allah kebumi petang ni at ampang.ekside suffocate terlangkup dalam buai.dia minta kawan-kawan tolong doakanagar arwah dicucuri rahmat.al fatihah."
 
takziah buat kak laili sekeluarga.
 
Al Fatihah

9 comments:

Marisa said...

Al-fatihah. semoga kak laili tabah

anamiraa said...

masyaallah.. tak terkata aku..

IbuThaqif said...

Al-fatihah...semoga mamaampang tabah...

mado_ct said...

ya allah....tk sangkanya.
Tak terkata dah...ym dia kan kena hack..manjang duk online nampak gambar baby baru dia..
Alfatihah

mamadanish said...

YE ke sedihnya,Al-fatihah

rizza said...

ye ke? Ya Allah.. tak terkata aku...baru je 2 hari lepas sembang2 pasal baby dia...

al-fatihah....

pinkytoe said...

mashallah, tinggal train aku ni. Baby yg mana ni? Yg lepas Mohamad tu ke? Ke yang selepas dari adik Mohamad tu? Eii aku dah lama tak contact dia ni. Tak tau apa update dah.
Fid ada berita terbaru. Update la

Fid said...

adik mohammad la..

aku ni dapat dr kak eton jerk..

Aliwati said...

Al-Fatihah, laili tabahkan hati ye..