>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, July 26, 2008

malu malu la konon

Mummy dan daddy nak belikan dia sandal.
Sandal dia putus
In fact dia ada satu pasang sandal..satu pasang kasut sahaja
Memang tak beli banyak sebab kaki dia tu cepat benar membesar.

Dia punya sandal dah putus so mummy dan daddy pun bawalah dia gi beli sandal baru
yang lawaknya

akif meh sini kita pilih nak sandal mana.
tak nak
laa..meh laaa...ni ada macam2 ni
tak payahhh..tak payahh....
akif....
tak payah.. mummy tak payah beli la..
laa...kan tak ada slipper....
ni ada kasut...tak payah tak payah..
laaaa..

Maka mummy dan daddy pun tangkap dia bagi dia try sandal2..
Last2 dapatlah yang dihendaki oleh mummy dan daddy
Terus pakaikan kat dia..
sekali....

mummy simpan kasut ni...acif pakai yang ni(yang baru)

hee eleee..malu2 konon tapi suka!

3 comments:

Ms Lola said...

Akif ni,... mcm P Romlee la pulak.... :D

Marisa said...

hehehe.. malu tapi mau...

farah225 said...

fid,haris sampai kesudah takmo.bukan malu2 dah.,tapi memang tak mau.dia cakap taknak pastu angkat kasut tu simpan balik kat rak terus tarik tangan aku kuar dr kedai kasut.skang aku kena putuskan selipar dia utk belikan yg baru tp tunggu nak raya la.heheehehhhehe.