>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, July 19, 2008

bowling lagi

Dilema yang tak patut didilemakan tu akhirnya mummy terus buat derk.
Mummy balik naik bus gi nursery.Then daddy call cakap suruh mummy mandikan gedebi siap2 kat nursery so that balik nanti tak yah nak uruskan dia so mummy bleh mandi cecepat..siap2.
so mummy pun taulah daddy nak bawa kami heheheheeee

maka kami pun pi la.
Ya ampun anakku bagaikan peluru sesat yang fuhhh kalah hikari...nozomi bagai kelajuannya
Mummy pelik dia ni stamina kuat sungguh
Pi mai pi mai..Harus anakku ni kulatih jadi sprinter kalu! hahahaaaaa

Aktiviti 'tingkap' shopping juga lancar.
Kat Sunway pyramid ada pameran ke hapa mende entah...someting related with flower.
So sebagai pencinta alam sekitar..cik gedebi tak lepaskan peluang..'melawat flowers'
sangatlah banyak dan cantik maka cik gedebi terpegun sangat...


1 comment:

Mommy Hafiy said...

syabas fid!wahhh..pecinta alam...anak den bunga2 daun2 pokok2 kureng dia takut ada spider nnt...hahaha
kalau bg densha dan suku sakatnya smpi esok dia bole hadap ..huhu