>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, July 17, 2008

nursery songs

Satu perkara yang buat aku SHOCK..(lagi) hahahaaaa

Sejak anak aku dah 'ganas' ni aku dah tak nyanyi dah lagu2 kanak2 haha
sebab dia ala2 tak mau dengar suara aku yang ntah apa2.."go back and practise"

Makanya kiranya dah bertahunlah aku dah tak nyanyi any lagu kanak2 (rebina)

Walaubagaimana pun sejak akhir2 ini anak aku dah mula menyanyikan lagu2 itu semula
Dengan rentak yang betul dengan butiran lirik yang betul

Aku 'ajar' dia last 1-2 years ago baru hari ni dia nak guna?

Aku terperanjat dan terkedu...

Anak mummy memang best

sekian sesi memuji anak sendiri...

p/s: lagu paling popular le ni
twinkle2 little star..siap ada star untuk dibawa menari dengan mimik muka yang penuh perasaan..yang ditujukan buat mummy.Thanks my dear baby boy yang dah besar...(nope acif baby sampai bila2 ya mummy..suka hati kamu laaa)

4 comments:

NeroEcha said...

Ok ler tu skrg dia dah praktik..thaqif pun skrg suk ryhme twinkle tu tapi sekadar dengar irama jer..tang sebutan tak clear lg mcm bunyi ckp jerman je aku dengar

its me said...

ha ha tu laa kekadang kita mcm pulse jap..
hmm anak aku ni rupa-rupanya dia stored dulu segala ilmu yang kita ajar

sampai masa haa dia keluarkan terkezut mamanya..

rizza said...

memang gitu deranng ni...kita ajar la byk2...dia takkan repeat on the spot... dia simpan segala2 nye..one day dia rase nak ulang balik apa yg di ajar tu.. dia buat dengan riang gembira....

bagus2 acif.. good boy!!
teruskan usaha ko fid.. ajar je bahasa jepun tu... sok2 dia leh ulang balik...kalau ko ade cd/dvd documentari jepun lagi bagus (tgk topic yg menarik la)... biar dia dengar walupun dia sedang tido..ko pasang je...

good luck!

anamiraa said...

puji jgn tak puji. budak2 yang dibesarkan dengan pujian akan jadik seorang yang positif dan cemerlang.

lagipun, sapa lagi nak puji anak aku kalau bukan aku ye tak? muahahahahahaha!