>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, July 2, 2008

impak maksima

ni salah satu drama TV related ngan ahmad idham.

Aku tak fahamlah apa message drama ni
Sungguh sekunder tau!
Pergaulan bebas seolah2 dihalalkan...

Apa yang nak disampaikan?apa yang nak diketengahkan?

Aku tak follow pun cerita ni maybe aku tak boleh nak komen sangat but..Dari apa yang aku tertengok last monday aku amat-amat tak boleh nak faham...

Terlalu 'moden'?terlalu maju???

What's that???

Whatever his reason aku tak suka cerita macam apa yang dia buat.

Aku sebagai penonton berhak nak kutuk nak komen nak komplen
Alaa setakat sorang je macam aku apale kesannya kan...

walaubagaimana pun..adeii teringinnya aku nak tonton SEPI!
Aflin ka tak mau ka bagi aku tiket free hahaa..
any bank of malaysia or Europe ka tak de ke tiket free utk filem Sepi ni?Amboi kalau citer mat saleh nak ja korang bagi kami tiket free....
Nih citer malaysia ni...silalah bagi tiket free...
hahahaaaa

11 comments:

Marisa said...

citer tu aku tgk kejap jek masa awal2 dulu.... la ni tak tgk dah.
bukan nak kata apa la... bukan setakat ceta ahmad idham je ... most ceta2 melayu mcm tu.
Ahmad idham tu mmg la modern terlebih.. tu yg ceta dia mmg terikut2 la...
aku ni bab2 filem mmg out. tak berapa nak tgk. tp aku cma teringin jek nak tgk filem sepi tuh...

anamiraa said...

cite mat salleh yang ala2 gitu pun aku tak tengok, apetah lagi yang orang malaysia buat. tak kose aku nak merendahkan mertabat pemikiran aku dgn cite2 cam tu.

memang hampeh la.. kunun2 tu hebat habis la tu pusing2 keta laju2 pastu brake mengejut. entah hape motif pun aku tak tau!

pinkytoe said...

Oi...ada satu lagi cerekarama ahmad idham ni lagi sial. Boleh buat wife swap lagi pastu hubby boleh consent. Aku yg ala ala sukender ni pun tak leh terima akal drama si deham ni.
Sepi aku tak berapa teringin sangat. Tapi ayat2 Cinta ni cam menarik. tapi citer indon la pulak.
Hmmmm...
Note; apa apa pun aku nak tengok Hancock.Mat saleh ke idak..aku tak kira..HAhahah

anamiraa said...

pinky,
memang siot juga cerita tu. WTF?? amat idham ni memang ala2 tak jejak ke bumi.

ingat tak masa cerita cinderella dia ngan haliza misbun? ya rabbi aku serious rasa nak muntah bila tengok. sikit2 peluk. sikit2 peluk? apa kess?

memang hampeh dia tu.

NUR said...

impak maksima?
tukar tajuk laaa jadi impak hospital..sbb asik wat shooting kt spital jerk...takde modal ke wehhh...

ayat2 cinta cam best jer...

NeroEcha said...

Cite tu mmg hampeh pun lsg takde beri apa2 manafaat pun..konon2 ala fast n furious ler tu...Cite tu mmg lawak ler jln cite hampeh..

Erna said...

aku tak pernah tengok citer tu..so aku tatau hehe..
beb, aku pun kepingin banget mau tengok itu SEPI..huhuhu.. sama itu ayat2 cinta la.. aku tau napa hang nak jugak tengok SEPI..sebab shooting byk buat kat tasik Tepen kan? hahaha..nostalgia buat hang tuh! :P
btw, aku pun tak suka tengok cinderella..meluat tergedik2..

chilun @ cik pau @ bibimie said...

citer yang tak best langsung... mcm tak ada hala tuju jerk citer nih... dia nak citer apa pun sukar difahami... huhuh...

kuireena said...

aku mmg tak pernah, and will never minat cerita2 si A.I ni. Even the 1st time dia keluar tv dlm cerita cinta antara benua tu pun aku tak minat gak, sebab time tu aku rasa dia tak hensem.. muahahaha..

Tula, dorang ni gimmick je lebey, si deham yg melayu tu nak buat cerita ala2 omputih, si david teo (best fren dia kan ni) tu plak sebok nak buat filem berunsur dakwah (ape kejadah??). Tak faham aku..

Ms Lola said...

Aik??!! Aku rasa aku ada komen. Ko delete komen aku ke Fid? Aku rasa takde la controversional sgt komen aku tuh.

Fid said...

ms.lola
aku tak delete la
kat tajuk yg satu lagi laa aku rasa...masih itu deham punya topik hahaa