>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, June 18, 2008

Update on Cik Gedebiku...

It's about Gedebi.

1. Dia kena alergy gatal-gatal pula.Habis kaki dia.Aku tak sure apa yang dia dah tersalah makan.
Kesian dia.

2. Start dari petang semalam dia 'tak nak daddy'.
Dia marah sangat akan daddynya. Tak tahu kenapa tapi...
Dia akan jerit-jerit "tak nak daddy nak mummy..mummy mummy..tak nak daddy"

Dia bangun tidur pagi tadi nampak daddy terus renggah teriak!
Terkocoh-kocohlah mummy dari dapur datang 'selamatkan' dia.

Masa hantar kat taska pun dia nak tak nak je salam dengan daddy.Lepas salam jeling daddy.
Bila suruh say bye bye..dia bye bye mummy sahaja.Kat daddy dia tarik muka.

Mummy tak tau apa punca gedebi 'tak nak daddy' ni.

So..daddy...bersabarlah ya.

1 comment:

NUR said...

fid..ade cam berair tak kt celah kaki dia..cam biji2 air kt celah jari? if yes,bwk g klinik laa..i dulu yana kena scabis habis satu rumah kena disinfectant...sampai skrg ade lg sikit2..