>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, December 19, 2008

alasan

Anak aku sangat sayangkan aku
hahahhaaaa
pantang aku tiada dapat dilihat dengan mata kasarnya dia akan cari aku
malahan dia juga dapat menghidu bau 'usyuk asyam' aku

anak aku sayang aku
pendek kata kalau boleh dia tak nak berpisah dengan aku

antara yang dia boleh toleransi akan perpisahan adalah
ketika aku bekerja-tu pun ada masa dia meragam juga

dan yang paling dia akan bagi kerjasama adalah time aku nak 'melepaskan hajat'
Kahkahkahkah

maka aku gunakan kesempatan itu

kalau aku nak pergi mana-mana tanpa diikuti dia aku akan cakap..
"Mommy nak u-uh jap yaaaa...."
Dia dengan muka cuak akan membantu aku mencepatkan 'perpisahan' aku dengan dia

moral dari alasan ini aku dapat kenalpasti yang anak aku:
  • tahu betapa seksanya perasaan nak 'melepaskan hajat' takleh tangguh-tangguh.hahahaaa
  • tahu yang bila u-uh tu sungguh tak best akan baunya...hahahaa
Dan aku agak zalim
kalau anak aku gigit aku..aku gigit balik..gigit balas!
kalau dia cubit aku..aku cubit balik dia...tapi kalau dia pijak aku..aku taklah pijak dia balik tapi aku cekup dia aku kiss kiss..sampai dia nangis!ambik ko!OR worst case..aku menagis laaa...kang anak aku menangis juga!


4 comments:

Zufa said...

masa sy dlm pantang dulu kan...sy pnh gendong skali anak sy masuk toilet. kahkahkah. sbb sy tinggal sensorang kt umah dn dia nk bkepit je dgn sy. ish ish ish...

madamoiselleczar said...

danial pon sayang haku nah! kah kah kah......
p/s : mak tak larik topik kan?? kan? kan? ;p

NeroEcha said...

Aku rasa kan anak2 yg bf mmg gitu ler rapat semaca..tapi kalau dah anak kak tak kira mmg gitu pun..thaqif kalau aku balik keje takde dpn mata pun gitu gak...bu ana babah? bertanya kpd babah nya...

manlaksam said...

Fid,
Nasib baik tak pijak balik...kalau tidak dah jadi kes mahkamah, hehehe.(tak mungkin)