>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, December 10, 2008

park ur car in front of ur house

aku baru lepas bising
hahahahaa
ada satu kereta parking depan umah aku sekali pukul 1130pm tadi kereta tu berbunyi(alarm la)
punya la bising
which is aku suspect battery dia problem..lama bunyi
aku dah tido sebenarnya
terjaga aku..terkejut dek bunyi bising
so aku paksa hubby aku wat sesuatu
bunyi hon ka apa ka
dia punya la baik ati pi ketuk umah tuan kereta(main agak2 ja)
tahu apa jadi?
rumah tu semua dah lena
bila hubby panggil keluar la sorang ngan tak de sebarang ucapan...
mai stopkan bunyi alarm tanpa rasa bersalah.
orang veteran tu
bayangkan kalau yang veteran tiada manner..anak-anaknya????
kesimpulannya
sila pakir kereta anda depan rumah anda...tak kisah la rumah sewa ka rumah apa....asalkan tak menyusahkan orang lain..


teringat plak Ahad lepas kami gi carrefour Subang
anak aku nak main kat kidz play zone rm3/entry' tu
so kami pun bayar laaa
dia sorang ja main....sekali ada satu mak ni ngan 3 anak mai
ngan muka ignorant nya si mak suruh anak masuk main.ngan anak tak buka kasut bagai
tukang jaga pi mana ntah
si mak siap tinggal trolly dan anak2 dia..dia pi merayau...si anak plak ngan rakusnya main.....kacau anak aku bagai...
sekali tukang jaga mai..tanya bdak bertiga tu mana mak pak...depa kata tak tau
so kena halaulah dari area tu
yang aku tak faham
bleh mak depa selamba tinggal anak gitu
hatta kita bayar sekali pun kita bayar untuk main dalam kawasan ja bkn bayar suruh orang jaga anak...ni tak bayar..
tinggal anak
kalau anak hilang???
nak menangis melolong????
seruan aku
jagalah anak2 anda jangan sesuka hati tinggal merata..apa ingat anak kucing ka???????

No comments: