>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, December 4, 2008

Raya

Ehem
Raya haji nanti kami raya kat shah alam sahaja
Aktiviti pun tak tau nak buat apa.
Setakat aku kahwin ni baru sekali ja raya haji kat kampong iaitu tahun lepas.
Tapi aku tak kisah..sudah biasa…alah bias tegal biasa. Malahan zaman aku belajar dulu raya haji sengap sunyi ja…kena hari exam la kena hari ada class la….
Raya puasa ja yang aku pulun sikit…

Kalau nak balik kampong..kereta tak service pun…kalau nak ambik flight..balik kampong kang melengkar dalam rumah ja la.tiada kenderaan….
Dan ada lagi ka tiket kapai terbang???
Ke nak pi jalan-jalan cari pasal ke mana2 ka???

Sedikit tentang anak aku.(.bukan dah banyak ka?)

Ya ampun..semalam dia belasah aku.
Kesnya
Akukan tak sihat asyik melepek ja, dia naik angina makan dia tiba2 bertukar jadi peninju handalan.tumbuk aku lanyak aku…panjat dan sebagainya sampai menangis aku
Aku nak call hubby dia rampas telefon dah tu dapat call kena marah plak ngan suamiku!
Sungguh tak patut….

Ubat aku dah habis
Tani aku pergi in-plant klinik..Nah selonggok lagi ubat!
Rasa mengah nak telan…..
Sekian

No comments: