>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Thursday, December 18, 2008

sale sana sini

Sekarang ni SALE sana sini
Company aku pun buat SALE...
Bukan main....
Tapi duit untuk pi shopping depa tak bagi..macam mana ni???

Bengkek je aku tengok iklan2 sale..jualan murah..jualan penghabisan stok..off 70%
Bara gile!

7 comments:

mamadanish said...

hahahaha...
Betul2..kena kasi duit skali

Fid said...

hahahhaaaa

kannn...kalau bg duit komperm kita shopping

madamoiselleczar said...

ihiks...laaaa....belanja la duit bonus tuh! ;p

Fid said...

madam
bonusnya mana????

NeroEcha said...

Best je gan kalu dpt pi sales tu..tiap2 tahun aku tgk jer iklan sales tu..bonus dpt pun semua dah ade mende nak byr ..uhukuhukuhuk..tiba2 aku teringat company lama end yr kasi bonus 2 bln...uhukuhukuhuk..tpt baru sebulan jer.

mommyashvin said...

nasib belum bonus lagi (for me) .... kang habis sume nak dibelanja...hikhikhik...selamat bonus tu actually kalau bagi lepas sale ni hah! (pesanan for me jugak)

CapT said...

ceq dok teringin corelle corningware punya sale nih.. lingkop bonus ceq.. jom serbu atria 19-21 dec.. huhuhu