>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, December 2, 2008

saya tidak sihat

saya AL semalam sebab hendak berehat(sudah lama tak ambil cuti) tetapi..Tiba-tiba saya jatuh sakit..
full package!demam..selsema sikit-sikit, batuk sikit-sikit, sakit perut cirit dan sebagainya

Maka malam semalam bila suami saya balik kerja dia telah membawa saya ke klinik panel company saya yang paling hampir dengan rumah.
setelah check siapakah doktor bertugas kami pun masuk(aku klinik ni kalau tokeynya yang on duty aku akan pi)
Melihatkan kesengalan aku terus dia kata kat aku esok(hari ni la) rehat laaa.
dapat MC sehari...
demam dah on off..tapi sakit perut tak off2 lagi...

sekian sahaja.

No comments: