>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Friday, December 12, 2008

Trial

Esok kami plan nak bagi cik gedebi join trial kelas kat Kumon Center
Nak tengok dia ni dah layak join kelas ke idak 
Kira penilaian oleh pihak Kumon...hakhakhakhak..

Anak aku kalau ada aku memang BABY habis!Kalau aku tak de dah tukar jadi toddler...

Wait and see ja laaa....

Btw...registeration fee rm30...RM120 per subject/month.

seminggu 4 jam ja kot

so aku nak bagi dia pi join tengok la.

ersediaan nak masuk tadika(elit) kahkahkahkah...(Masuk tadika elit kalau mommy dia punya RM elit gitu..kalau idak....pepaham laaa)

Huhuhuhu

Makin hari makin fasih dia nyanyi lagu 'I wish' lagu tema Digimon itu!
Kihkihkihkih


No comments: