>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Saturday, December 13, 2008

kesukaan

lama tak bercerita perihal masak memasak

kami le ni tengah suka benar ngan onigiri!..nasi kepal daaaa......

ari ni breakfast ngan onigiri dua ari lepas pun onigiri...

kahkahkahkah
saya juga akhir-akhir ini suka akan tudung DIY
hari ni pi beli lagi 2m kain tapi tak tau bila nak menjahit tak mari la plak itu 'syeh menjahit'

tentang tudung DIY
saya dapati kalau body tudung dan awning dua2 dari kain jersey susah la nak jahit(ke sebab saya jahit tgn??)
lepas tu nanti jadi tak lawa...jahitannya...(ke sebab saya yang tak reti?)
dengan ini tudung layak dipakai ke opis etc yang aku dah jahit ada 6 helai...4 helai hanya layak ke pasar ja kot..total 10..kahkahkah

kalau buat lagi 2 ada 12 la.....takat ni ada 2 tudung awning sama! hahahahaa
aku tengah menjahit sehelai anak tudung color cream..tapi tak siap lagi sebab M......

Dan aku tengah berangan gila nak memiliki mesin jahit SINGER yang harga rm650 tu(jadi la)
ada 5 jenis jahitan..aku dah try guna hahhaa..tapi tak mampu nak beli lagi sebab aku tak rela nak berhutang..bayar cash kalu, ramai plak kebulur bulan ni hahahhaha

sabar sabar

sekian.....

No comments: