>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Tuesday, December 23, 2008

forum itu

sokongan aku

apa yang jadi kat forum susuibu.com
aku dengan tegas menyatakan pendirian aku
AKU SOKONG MAMA MODERATOR
hatta kalau dia nak lucut keahlian aku pun aku ikut juga

bagi aku
mama moderator dah cukup bertolak ansur dengan semua

ya aku tahu kalau tak ramai member susuibu.com pun tak maju tau tau tauuuuu

tapi...

kot masuk rumah org tu hormatttt la tuan rumah....

aku rasa mama moderator berhak nak delete ka nak lok ka nak buat apa2 pun dgn any thread/topic yang wujud...tak perlu nak notis2 warning2...dah perabot rumah dia..dia rasa tak nak dia buang ka dia jual ka suka hati dia la ..

macam message yang mama moderator letak sah2 jelas....
"SusuIbu.com ingin mengucapkan selamat datang ke laman web kami. Laman web ini adalah sebuah portal didedikasi khas untuk memberi panduan dan bimbingan serta perkongsian pengalaman mengenai Penyusuan Susu Ibu. "

Jelas??
Faham bahasa Melayu??
Kalau tak faham pi baca yang bahasa Inggeris ya...web lain laaaa

kasarkan bahasa aku???

biar le kat blog aku....suka ati aku la

tambahan
aku agak nak gelak bila ada yg cuba mendamaikan kahkahkah
ampun ya sapa terasa

bagi akukan

benda yang keruh takleh nak buang kalau tak tau cara...biar keruh biar berkelodak.....
biar ada yang dapat panduan dan teladan.....
kekadang benda2 gini kena didebatkan..sebab memang ramai yang berapa faham bahasa!

17 comments:

ummi balqis said...

dah tu... tak reti2 bahse.. bahse kasar gini le jawapnye kene bagi..

hamikkkk sebijik!

gambarre akak..

mimielola said...

apa pulak kes hari ni...

Fid said...

depa bantai tuan rumah! ada ka patut!

rizza said...

fid... nak wat cam ne byk yg "bebal" masuk situ... naik kepala... dikatanye tuan rumah "bebal"...

tu le manusia yg tak kenang budi dan tak hormat pada tuan rumah..

tu baru alam maya.. agak2 nye kat alam nyata cam ne lak ye?????

ala takat post mengarut je.. pasal tstroller ribu riban pun mau cite situ.. bukak le blog sendiri...

apa daaaa

Yan said...

aku dah berminggu2 tak masuk sana, masuk jugak la nak tengok apa yg terjadi..

kita yg takde di kalangan mod pun terasa.. ala2 peha kiri kena cubit, peha kanan pun rasa wei...

Ealyie said...

fid, aku setuju 110% apa dlm post ko kali ni...ekekekek..
nak kata kuang ajo kang marah pulak.. suka2 ati je mention that word 'bebal' cengitu2 jerk... pergh..
lagi satu topic stroller tu pon aku tgk makin meleret2.. aku mmg da lama gak tak masuk situ.. masuk kejap2 je..

Fid said...

tak tumbuh tak melata
tak sungguh tak kata.....

arina said...

pak pong! pak pong!

Marisa said...

betoi ka apa yg aku dgr ni? aku kena bukak SI jap gi nih!!

CapT said...

saya nih budak baru belajar pasal BF
alih2 ceghita stroller

ape ke heeyyy nih yeop??

suhainini said...

salam..sy mmg mengikuti topic 'apologies' and tunggu sesangat mama and otai2 SI reply...

Fid said...

kihkihkih

sia2lah kita buat pengajaran kan....

pening juga kan..

Zufa said...

sy telah ke sana. sungguh menyampah mbaca thread itu. sudahlah datang tak dijemput, membuat onar pulak tu! chewah, macam dialog cite hang tuah pulak. kihkihkih

arina said...

toksah dok pening.

biaq depa aje yang pening setelah dilaser beramai2 hahahahahah!

NeroEcha said...

Aku sokong ko fid..smlm lepas ko btahu aku terus baca pun geleng kepala..ape ler nak jadi kan..laser lak tu dan lagi 'bebal'..

Mommy Lyna said...

orang tu memang sawan. jangan dilayan nanti kita pun sawan sama.

madamoiselleczar said...

pergh..aku baru jek khatam topik panas lg BEBAL tuh ;p... sungguh berani siut! aku setuju dgn cik yan, cubit peha kiri peha kanan terasa. Kesian kat MOD. ada ka patut? mmg harus pon la hatiku tidak di sana lagi...

p/s: eh, tp kan.. aku iklan gak dlm topik `brg to let go' ..sbb topik tu dah ada kan? so, gua main terjah je la..tp kalu mama mod nak delete ..aku mmg tak bangkang langsung laaa..sbb ittew `rumah' dia..suka ati dia la kan? hawat tetamu bley naik sawan plaks naaa? isk..tak paham beta..