>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, December 15, 2008

Can u recite 1 until 10..

Angguk

Can u say it now

Geleng

 

Sudahhhhhhh

 

Jenuh aku pujuk dia..dia tak nak…

 

Malu!Makin aku pujuk makin lembik leher dia menunduk tengok lantai…Sudahhhhhh

 

Akhirnya dia bagi tahu aku…

 

“Acif nak belajar dalam tu la…”

 

Dia tak nak sebut kat bilik teacher nak sebut dalam ruangan belajar!

 

Insya Allah 3rd week of Jnauary aku akan bagi dia start Kumon.

Ambik Maths dulu.

 

Harap-harap dia bekerjasama.


Aku ada tulis kat sini ..cara anak aku belajar la ni...

No comments: