>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Monday, November 3, 2008

close comment to anon

Dulu aku buka utk anon....tapi anon ada yang pengecut

Then bebaru ni aku buka balik tapi ada yg pengecut gila..


kita ni kan
kalau pengecut jgn la cari pasal ngan orang

In fact aku pulak nampak bodoh dan gila layan orang bodoh dan gila ni!


p/s:Kalau ada tak puas hati ngan aku sila hubungi aku personally.
Jangan dok dengki dan mengata belakang...mengumpat berdosa...
Tak minta maaf..tak maafkan...so jumpa di padang Masyar!


13 comments:

precious innocent said...

huh.... awat org tu??

anyway.. fid, rasanya i ada tinggalkan comment.. invite u kat bday party anak i...

jemput la ye....
http://precious-innocent.blogspot.com/2008/10/invitation.html

-mama emma-

Yan said...

siapakah org ittew Fid? siapakah?

blogger takde display IP ek?

MAMA ADIB said...

Ku sempat baca msg dia tadi..

ntahlaa mcm2 org ni

mimielola said...

Ala tak sempat. Hawat ko tak biar je. Bg berpinarrr je rasa Si Anon tu baca balik komen dia.

Fid said...

ni komen dia

Anonymous has left a new comment on your post "blog yang anda tak minat":

saya rsa u ni ada masalah jiwa lah

aku pun rasa aku ada masalah jiwa..

tapi anon ni masalah jiwa+ penakut pengecut...busuk hati...

::Umi Sufira:: said...

haruskah saya jugak tukarkan jadi cenggini...no comment for anon..sbb ada gak terkena untuk post "Kisah susuibu di aidilfitri" @ my blog..tapi takut member2 yag takde blog takleh nak komen lak..

Fid said...

umi sufira

ikutlah apa yg rasa terbaik buatmu

member bleh guna open ID!

Marisa said...

ala.. rugi tak dan baca...

dia ckp kau ada masalah jiwa ke? rasanya anon tu yg ada masalah

farah225 said...

adakah orang ittew tuan empunya blog yang hang tak minat tu?heheheheeh

mamadanish said...

fid
anon tu apa?

mamadanish said...

oic..now i paham dah apa tu anon..
yess..mmg pengecut orang cenggitu..i pun pernah kena..so restrict tu kwn2 kit aje la..or yang ada acc.

mimielola said...

Kau opt je lah for haloscan. Ada detect IP lg..

Fid said...

mimie
cam na aku nak buat???