>

search@yuitsumuni

Custom Search

Cari@susuibu.com

Custom Search

Wednesday, November 26, 2008

Nak juga tayang gambar!

Dear friends,
Aku sengaja nak tempek gambar.Kahkahkah
Ni semalam aku snap tau.Guna camera yang aku sedang evaluate, kat lab, ngan tudung yang aku jahit hahahahahhahahahahahahahaaa
Lab. Orang panggil ni antenna
Di dalam lab untuk check radiation
Time setup aku masuk la...time measurement aku dok luar tengok PC ja la....
Frequency range 30MHz-1GHz

Haaaa..ni la aku ngan tudung aku jahit hahahahahaaaaaaa
Ni lepas solat zohor.maka dah petang sikit la..aku adalah amat comot ketika itu...so layannn...
Aku dok tengah buat measurement sambil perhati kat equipment. ni gambar aku sendiri ambik..hahahaa
(AMARAN:jangan click kat gambar ni kang nampak jerawat!)


Ni orang panggil 'clamp'
Benda ni aku guna wat check radiation kat cabels and leads.
Makin hari ..makin aku exposekan apakah kerja aku kan..so korang layanlah ya...bukan senang nak tengok mende dalam lab ni...
Lab ni pun kalau company besar2 ja ada hahahaa
kot kalu nanti aku pi guna lab SIRIM Malaysia aku ambik gambar aku tayang juga nah!
sekian, dari aku...

No comments: